Vraag een offerte aan!

Agrarisch - Scope 12

Het is belangrijk om de gegevens zo compleet mogelijk in te vullen. Zo kunnen wij de beste prijs- en tijdsindicatie geven. Wilt u een offerte voor meerdere bedrijven aanvragen?  Neem dan telefonisch contact met ons op via 010 - 592 44 78.

Bedrijfsgegevens

Inspectielocatie

Onderaan de pagina kunt u bijlages toevoegen. Wij moeten naast onderstaande gegevens, ook foto’s hebben van de omvormers hebben om een goeie offerte te maken. Ook wordt hier aangegeven welke documentatie benodigd is voor een goedgekeurde scope 12 keuring. Het ontbreken van 1 van deze documenten betekent helaas automatisch afkeur. Alles wat u al wel heeft kunt bijvoegen. Daken boven de 5 meter kunnen wij helaas niet bereiken met een ladder. U wordt dan verzocht een andere, veilige manier te faciliteren.

Inspectiegegevens

Benodigde informatie voor Scope 12 inspectie: Opgesteld piekvermogen | Legplan van de panelen | Kabelplan van de stringbekabeling | Verklaring compatibiliteit van gebruikte MC4 connectoren | Verklaring geschiktheid dakbelasting | Opleverdocumentatie na installatie (o.a. stringmetingen)

TELEFOON

Maandag t/m vrijdag
08:00 tot 17:00

ADRES


FW-Techniek Inspecties
Aartsdijkweg 9
2676 LE Maasdijk

Postadres
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk

FW-Techniek Inspecties
Aartsdijkweg 9
2676 LE Maasdijk

Postadres
Aartsdijkweg 81
2676 LE Maasdijk

Certificeringen

 

© Copyright FW-Techniek Inspecties 2022